4 välttämätöntä tekijää, jotka voivat tehdä hiontaprojektistasi helpomman hallittavan

Mikään hyvä ei kestä ikuisesti. Sama koskee huonekaluja. Aika rientää ja ennen kuin kukaan huomaakaan, hänen tilojensa huonekalut kaipaavat maalausta. Tietenkin tämä vaatii rahaa, mutta sitten taas se vaatii oikeantyyppisen hiekkapaperin käyttöä. Tämän ei pitäisi huolestua, koska markkinoilla on useita erilaisia ​​hiekkapapereita, joista useimmat ovat edullisia. Ainoa huolesi pitäisi olla, kuinka niitä käytetään. Mutta silloinkin sen pitäisi olla helppoa, jos otat huomioon seuraavat vinkit. Ne tekevät hiontaprojektistasi helpon ja mikä tärkeintä, hauskan:
Pintamateriaali
Viittaa materiaaliin, joka muodostaa pinnan, jolla hiekkapaperia käytetään. Granaatti sattuu olemaan puun paras pintamateriaali. Sen pinta on tehty todellisista tai pikemminkin todellisista hiekkahiukkasista. Muita pintamateriaaleja ovat piikarbidi ja alumiinioksidi. Jälkimmäistä voidaan käyttää kaikilla puu-, muovi- ja lasikuitupinnoilla. Sitä voidaan käyttää myös maalin poistamiseen.
Taustamateriaalia
Yleisin hiekkapaperien taustamateriaali on “paperi”. On myös muita erilaisia ​​materiaaleja, joita voidaan käyttää hiekkapaperien taustalla. Niitä ovat puuvilla, viskoosi ja polyesteri. Kuitua ja vulkanoitua kumia voidaan myös käyttää, vaikka ne eivät ole yhtä yleisiä kuin edellä mainitut materiaalit. Erittäin hienojakoisiin rouheisiin käytetään harvinaista taustamateriaalia, jota kutsutaan nimellä mylar. Käytetyn taustamateriaalin tyyppi on helppo harjata sivuun epäolennaisena, mutta kuten kuka tahansa puuseppä kertoo, taustamateriaali määrittää joustavuuden, mikä on erittäin kätevää kaarevien pintojen pehmentämisessä.
Liimaa käytetty
Hiomapaperien valmistukseen käytettyä liimaa kutsutaan “piiloliimaksi”. Mutta se ei ole vedenpitävä. Tämä vaatii muita vaihtoehtoja, kuten hartsisidosliimoja, jotka ovat vedenpitäviä. Ne ovat myös kustannustehokkaita ja kestäviä.